Широко портфолио

Како компанија со широко портфолио на производи, Ultrapolymers нуди различни производи во различни категории, како што се лепила, премази, заптивки и други специјални хемикалии, дизајнирани да се грижат за различни индустрии , вклучувајќи автомобилски, градежништво, електроника и здравство. Ова им овозможува на Ultrapolyers да се грижи за пообемна база на клиенти и да обезбеди иновативни решенија и експертиза во различни области. Со посветеност на висококвалитетни, сигурни, економични и одржливи производи, Ultrapolyers има за цел да биде едношалтерски систем за потребите на нивните клиенти, нудејќи им целосен опсег на решенија за нивните специфични барања.

Не сте регистрирани кај Ultrapolymers?

Дознајте ги сите придобивки што би можеле да ги имате како регистриран корисник на Ultrapolymers.

Техничка поддршка

Ultrapolymers е посветена на обезбедување стручна техничка поддршка за нашите клиенти. Нашиот тим од искусни професионалци нуди насоки за решавање проблеми, совети и оптимизација. Наша цел е да се погрижиме секој клиент да има позитивно искуство и да ги постигне најдобрите можни резултати, што нè прави сигурен партнер на кој можете да сметате за стручна техничка поддршка.

Добавувачи од светска класа / Паневропска дистрибуција

Нашето партнерство со водечките добавувачи во индустријата ни овозможува да дистрибуираме брендови од светска класа низ Европа. Посебните односи со нашите добавувачи ни овозможуваат да користиме технички и комерцијални ресурси кои имаат корист на нашите клиенти на локално ниво.

Паневропските договори за дистрибуција им овозможуваат на ултраполимерите да бараат залихи од 45+ магацини низ нашата групација, обезбедувајќи им на нашите клиенти зголемена безбедност на снабдувањето.

Ultrapolymers нуди дизајн на производи и анализа на протокот на мувла, кои работат во партнерство со клиентите, за давање технички и комерцијални консултации. Имаме огромно искуство во дизајнирање, иновации, избор на материјали, решавање проблеми и оптимизација на процесите, што може да понуди придобивки за заштеда на трошоците и да спречи проблеми со апликацијата или процесот. Од почетокот на проектот, ние сме во состојба да го анализираме целосниот процес на обликување и да понудиме поддршка на лице место од фазата на дизајнирање до конечното производство. Можеме да извршиме анализа на дизајнот или анализа на Moldflow за да откриеме каде може да се појават проблеми при обработката.

Локално присуство

Со канцеларии и магацини лоцирани низ повеќето европски земји, Турција и Јужна Африка, изградивме комерцијална мрежа дизајнирана да ги задоволи потребите на нашите клиенти и добавувачи, без разлика каде тие се наоѓа.

Логистика и синџир на снабдување

45 ​локален магацин

50+ ​професионални логистички луѓе

Паметна мрежа за складирање

Можности за пакување

Испорака во рок од 24 часа

Опции за брза испорака

Приватен возен парк и доверливи логистички добавувачи

ISO и REACH сообразност

REACH23Ultrapolymers се обврзува на подобрување и обезбедување на здравјето и безбедноста на сите оние кои работат со полимери. Европската регулатива за регистрација, евалуација и авторизација на хемикалии бара сите супстанции произведени и/или увезени во ЕУ во количини ≥ 1 тон/годишно ќе треба да се регистрира според REACH. Дополнително, постои листа на супстанции кои предизвикуваат многу голема загриженост - специфични хемиски елементи кои не можат да се користат или да се продаваат во количина ≥0,1 % w/w освен ако не се даде овластување.33 Разбирањето на ризиците од хемиските супстанции обезбедува побезбедна средина и подобра комуникација низ целиот синџир на снабдување.33Ако имате какви било прашања поврзани со REACH или SVHC, Ultrapolymers има посветен тим за координација на REACH со кој може да се контактира преку regulatory@ultrapolymers.com

ISO - 9001

Ултраполимерите се усогласени со ISO-9001. Во текот на изминатите години развивме репутација за професионализам, доверливост и квалитет, а сето тоа го прави Ultrapolymers претпочитан партнер за дистрибуција за клиентите низ Европа. Преземете го нашиот групен ISO сертификат подолу. Проверете дали вашата барана земја е опфатена во списокот со локации на одобрената локација вклучена во сертификатот.

Поддршка за корисници

Ние сме тука да ви помогнеме! Без разлика дали имате прашања или барања, не двоумете се да ни испратите е-пошта или да ја испратите формата за контакт. Контактирајте и ние ќе ви одговориме веднаш.

Контактирајте не

Контактирајте со нашиот тим преку е-пошта.