Производи

Најдени се 2165 производи
Oceanworks PCR
Oceanworks PCR 223846
Полимерна група и тип
LLDPE (LLDPE)
Филер

Непополнети

Карактеристики

-

Oceanworks Oceanbound PCR
Oceanworks Oceanbound PCR 201612
Полимерна група и тип
PET (PET)
Филер

Непополнети

Карактеристики

-

Oceanworks Oceanbound PCR
Oceanworks Oceanbound PCR 224151
Полимерна група и тип
PP (PP HOMO)
Филер

Непополнети

Карактеристики

-

Полимерна група и тип
LDPE (LDPE)
Филер

Непополнети

Карактеристики

-

Полимерна група и тип
ABS (ABS)
Филер

Непополнети

Карактеристики

General Purpose • ECO Compliant

Полимерна група и тип
PP Compounds (PP MF)
Филер

30% Mineral

Technologies
-
Карактеристики

Flow, Good

Oceanworks Oceanbound PCR
Oceanworks Oceanbound PCR OR.190656
Полимерна група и тип
PP (PP HOMO)
Филер

Непополнети

Карактеристики

General Purpose • Homopolymer • Excellent Processability • Processability, Good • Colorability, Good • Dimensional Stability, Good

Oceanworks PCR
Oceanworks PCR 246455
Полимерна група и тип
PP (PP HOMO)
Филер

Непополнети

Карактеристики

Homopolymer • Flow, Low • Stiffness, Medium

Полимерна група и тип
PA (PA 6.6)
Филер

30% Glass Fiber

Карактеристики

Hydrolysis Resistant • Dimensional Stability, Good • Drinking Water Contact Acceptable • Mold Release, Good • Heat Stabilized • Stiffness, High • Hydrolytically Stable • Flow, Good • Food Contact Acceptable

Oceanworks PCR
Oceanworks PCR 246454
Полимерна група и тип
PP (PP HOMO)
Филер

Непополнети

Карактеристики

Homopolymer • Odor, Low • Dimensional Stability, Good • Processability, Good

Oceanworks PCR
Oceanworks PCR 246453
Полимерна група и тип
PP (PP HOMO)
Филер

Непополнети

Карактеристики

Processability, Good • Odor, Low • Homopolymer • Dimensional Stability, Good

Oceanworks PCR
Oceanworks PCR 236452
Полимерна група и тип
PP (PP HOMO)
Филер

Непополнети

Карактеристики

General Purpose • Homopolymer • Processability, Good

Oceanworks PCR
Oceanworks PCR 236451
Полимерна група и тип
PP (PP HOMO)
Филер

Непополнети

Карактеристики

General Purpose • Homopolymer • Excellent Processability • Dimensional Stability, Good

Oceanworks PCR
Oceanworks PCR 235241
Полимерна група и тип
LDPE (LDPE)
Филер

Непополнети

Карактеристики

Odor, Low • Processability, Good • ECO Compliant • Gel, Low

Oceanworks PCR
Oceanworks PCR 231277
Полимерна група и тип
PA (PA 6)
Филер

Непополнети

Карактеристики

Dimensional Stability, Good • Heat Resistance, Good • Impact Resistance, Good • Rigidity, High • Toughness, High

Oceanworks PCR
Oceanworks PCR 222644
Полимерна група и тип
LDPE (LDPE)
Филер

Непополнети

Карактеристики

Processability, Good • Odor, Low • Gel, Low • ECO Compliant

Oceanworks PCR
Oceanworks PCR 222643
Полимерна група и тип
PE Blend (LD/LL)
Филер

Непополнети

Карактеристики

Processability, Good • Odor, Low • Gel, Low • ECO Compliant

Oceanworks PCR
Oceanworks PCR 222641
Полимерна група и тип
LDPE (LDPE)
Филер

Непополнети

Карактеристики

Odor, Low • Gel, Low • ECO Compliant • Processability, Good

Полимерна група и тип
PBT (PBT/PET)
Филер

30% Glass Fiber

Карактеристики

Heat Stabilized • UV Stabilized • Lubricated • Impact Resistance, Good

Полимерна група и тип
PBT (PBT/PET)
Филер

30% Glass Fiber

Карактеристики

Heat Stabilized • UV Stabilized • Lubricated • Impact Resistance, Good

...
...

Поддршка за корисници

Ние сме тука да ви помогнеме! Без разлика дали имате прашања или барања, не двоумете се да ни испратите е-пошта или да ја испратите формата за контакт. Контактирајте и ние ќе ви одговориме веднаш.

Контактирајте не

Контактирајте со нашиот тим преку е-пошта.