Не го најдовте тоа што ви треба? Најдете ја вашата смола во нашите каталози!

Ние го олеснуваме пребарувањето низ нашиот инвентар за да можете да ги добиете вистинските производи за вашата апликација.

Запознајте ја нашата компанија

Ние сме тим од доверливи професионалци посветени на нашите клиенти и на сите нивни потреби од смола.

Поддршка за корисници

Ние сме тука да ви помогнеме! Без разлика дали имате прашања или барања, не двоумете се да ни испратите е-пошта или да ја испратите формата за контакт. Контактирајте и ние ќе ви одговориме веднаш.

Контактирајте не

Контактирајте со нашиот тим преку е-пошта.