Секогаш сме среќни да ви помогнеме.

Со канцеларии, складишта и голема техничка и комерцијална експертиза низ Европа, Ultrapolymers ги користи своите европски ресурси со цел да обезбеди оптимална поддршка за клиентите на локално ниво.

Поддршка за корисници

Ние сме тука да ви помогнеме! Без разлика дали имате прашања или барања, не двоумете се да ни испратите е-пошта или да ја испратите формата за контакт. Контактирајте и ние ќе ви одговориме веднаш.

Контактирајте не

Контактирајте со нашиот тим преку е-пошта.