Во Ultrapolymers, веруваме дека вистинскиот успех доаѓа од градењето цврсти односи со нашите клиенти и добавувачи. Изберете ултраполимери за квалитет, услуга и поддршка што ви се потребни за да напредувате на денешниот конкурентен пазар.

€950+ милиони Приходи

+350 вработени

+250 вработени кои се соочуваат со клиенти

200 вработени во директна продажба

+55 дестинации

Продадени +395.000 МТ

Поддршка за корисници

Ние сме тука да ви помогнеме! Без разлика дали имате прашања или барања, не двоумете се да ни испратите е-пошта или да ја испратите формата за контакт. Контактирајте и ние ќе ви одговориме веднаш.

Контактирајте не

Контактирајте со нашиот тим преку е-пошта.