BASF

Ultramid® B27 ND 15

PA 6 - Непополнети

Ultramid® B27 ND is an amino-end-group rich polyamide 6 of medium viscosity, suitable for the production of bright carpet and textile yarn. It is specially designed for dyeing of deep dyeshades and improved dye fastnesses. As a member of BASF N-type polymer generation,
Ultramid® B27 ND offers improved light- and heat stability.

Бренд Ultramid®
ПроизводителBASF
Полимер PA 6
ФормаGranules
КвалитетPrime
Побарајте понуда

Барањето понуди е ексклузивно за избрани корисници. Ве молиме најавете се или регистрирајте се.

Ново на нашата платформа? Пријавете се, следете ги дадените упатства и добијте потврда за пристап до нашите услуги.

Поддршка за корисници

Ние сме тука да ви помогнеме! Без разлика дали имате прашања или барања, не двоумете се да ни испратите е-пошта или да ја испратите формата за контакт. Контактирајте и ние ќе ви одговориме веднаш.

Контактирајте не

Контактирајте со нашиот тим преку е-пошта.