BASF
Лист со технички податоци

Ultramid® A3X2G5

PA 6.6 - 25% Glass Fiber

Ultramid A3X2G5 is a 25% glass fiber reinforced injection molding PA66 grade with improved flame retardance and enhanced long-term performance. Flame retardant based on red phosphorus; outstanding mechanical and electrical properties.

Available in natural, BK 23187 and new BK 23288

Бренд Ultramid®
ПроизводителBASF
Полимер PA 6.6
ФормаGranules
КвалитетPrime
Побарајте понуда

Барањето понуди е ексклузивно за избрани корисници. Ве молиме најавете се или регистрирајте се.

Ново на нашата платформа? Пријавете се, следете ги дадените упатства и добијте потврда за пристап до нашите услуги.

Поддршка за корисници

Ние сме тука да ви помогнеме! Без разлика дали имате прашања или барања, не двоумете се да ни испратите е-пошта или да ја испратите формата за контакт. Контактирајте и ние ќе ви одговориме веднаш.

Контактирајте не

Контактирајте со нашиот тим преку е-пошта.