BASF
Лист со технички податоци

Ultramid® A3WG5

PA 6.6 - 25% Glass Fiber

Ultramid A3WG5 is a 25% glass fiber reinforced and heat resistance injection molding PA66 grade.

Applications
Typical applications include machinery components and housings of high stiffness and dimensional stability such as coil formers and bearing cages. A3EG5 and A3HG5 are the preferred grades for producing electrically insulating parts.
Available in natural, BK 00564 and BK 20560

Бренд Ultramid®
ПроизводителBASF
Полимер PA 6.6
ФормаGranules
КвалитетPrime
Побарајте понуда

Барањето понуди е ексклузивно за избрани корисници. Ве молиме најавете се или регистрирајте се.

Ново на нашата платформа? Пријавете се, следете ги дадените упатства и добијте потврда за пристап до нашите услуги.

Поддршка за корисници

Ние сме тука да ви помогнеме! Без разлика дали имате прашања или барања, не двоумете се да ни испратите е-пошта или да ја испратите формата за контакт. Контактирајте и ние ќе ви одговориме веднаш.

Контактирајте не

Контактирајте со нашиот тим преку е-пошта.