BASF
Лист со технички податоци

Ultramid® A3EG7

PA 6.6 - 35% Glass Fiber

Ultramid A3EG7 is a 35% glass fiber reinforced injection molding PA66 grade for machinery components and housings of high stiffness and dimensional stability.

Applications
Typical applications include lamp socket housings, cooling fans, insulating profile for aluminium window frames, water containers for automotive cooling systems, as well as electrically insulating parts.

Available in natural and BK564

Бренд Ultramid®
ПроизводителBASF
Полимер PA 6.6
ФормаGranules
КвалитетPrime
Побарајте понуда

Барањето понуди е ексклузивно за избрани корисници. Ве молиме најавете се или регистрирајте се.

Ново на нашата платформа? Пријавете се, следете ги дадените упатства и добијте потврда за пристап до нашите услуги.

Поддршка за корисници

Ние сме тука да ви помогнеме! Без разлика дали имате прашања или барања, не двоумете се да ни испратите е-пошта или да ја испратите формата за контакт. Контактирајте и ние ќе ви одговориме веднаш.

Контактирајте не

Контактирајте со нашиот тим преку е-пошта.