BASF

BASF

Brands

undefined
Тип на полимер
POM
Број на производи
21
undefined
Тип на полимер
PA
Број на производи
104
undefined
Тип на полимер
PBT
Број на производи
39
undefined
Тип на полимер
PES • PSU
Број на производи
12

Прелистајте ги пазарите за овој добавувач

Поддршка за корисници

Ние сме тука да ви помогнеме! Без разлика дали имате прашања или барања, не двоумете се да ни испратите е-пошта или да ја испратите формата за контакт. Контактирајте и ние ќе ви одговориме веднаш.

Контактирајте не

Контактирајте со нашиот тим преку е-пошта.