104 производ(и) пронајдени на Ultramid®
Ultramid®
Ultramid® 1 C
Полимерна група и тип
PA (PA 6.6)
Филер

Непополнети

Technologies
Карактеристики

Copolymer • Toughness, High • Abrasion Resistant

Ultramid®
Ultramid® A27E
Полимерна група и тип
PA (PA 6.6)
Филер

Непополнети

Карактеристики

Oil Resistant

Ultramid®
Ultramid® A34
Полимерна група и тип
PA (PA 6.6)
Филер

Непополнети

Карактеристики

Flow, Medium

Полимерна група и тип
PA (PA 6.6)
Филер

50% Glass Fiber

Карактеристики

Rigidity, High • Oil Resistant

Полимерна група и тип
PA (PA 6.6)
Филер

35% Glass Fiber

Карактеристики

Electrical Corrosion Resistant

Полимерна група и тип
PA (PA 6.6)
Филер

50% Glass Fiber

Карактеристики

Drinking Water Contact Acceptable • Food Contact Acceptable

Полимерна група и тип
PA (PA 6.6)
Филер

Непополнети

Карактеристики

Rigidity, High • Strength, High • Density, High • Heat Aging Resistant

Полимерна група и тип
PA (PA 6.6)
Филер

30% Glass Fiber

Карактеристики

Electrical Properties, Good • Dimensional Stability, Good • Stiffness, High • Oil Resistant

Полимерна група и тип
PA (PA 6.6)
Филер

35% Glass Fiber

Карактеристики

Electrical Properties, Good • Dimensional Stability, Good • Stiffness, High • Oil Resistant

Полимерна група и тип
PA (PA 6.6)
Филер

35% Glass Fiber

Карактеристики

Oil Resistant

Полимерна група и тип
PA (PA 6.6)
Филер

35% Glass Fiber

Карактеристики

Food Contact Acceptable • Oil Resistant • Drinking Water Contact Acceptable

Полимерна група и тип
PA (PA 6.6)
Филер

10% Glass Fiber

Карактеристики

Electrically Insulating • Stiffness, Medium

Поддршка за корисници

Ние сме тука да ви помогнеме! Без разлика дали имате прашања или барања, не двоумете се да ни испратите е-пошта или да ја испратите формата за контакт. Контактирајте и ние ќе ви одговориме веднаш.

Контактирајте не

Контактирајте со нашиот тим преку е-пошта.